SKINPROVEMENT BASIC - 3 maanden

 * Cleanse & Revitalise kuur
 * Gratis huidscan en advies
 * 1 Behandeling van 60 minuten
 * 2x Leefstijl en voedingsconsult
 * Basic Productbox: 100% natuurlijke huidverzorgingskit

SKINPROVEMENT DE LUXE - 6 maanden

 * Cleanse & Revitalise kuur
 * Gratis huidscan en advies
 * 2 x Behandeling van 90 minuten
 * 3 x Leefstijl en voedingsconsult van 60 minuten
 * 4 maanden LavieSage nutricosmetics
 * De Luxe Productbox: 100% natuurlijke huidverzorgingskit + voedingsmiddelen

SKINPROVEMENT PREMIUM - 9 maanden

 * Cleanse & Revitalise kuur
 * Gratis huidscan en advies
 * 3 x Behandeling van 90 minuten
 * 4 x Leefstijl en voedingsconsult 60 minuten
 * 8 maanden LavieSage nutricosmetics
 * Premium productbox: 100% natuurlijke huidverzorging + voedingsmiddelen + schoonmaakartikelen

De huidscan vindt 3 x per jaar plaats in mijn salon en wordt uitgevoerd door een medewerker van LavieSage. Ik heb daarom beperkt invloed op het precieze tijdstip. Het advies van de huidscan is een indicatie en verplicht niet tot aankoop.

Wat zijn Nutricosmetics?

Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden ingenomen om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren. Sinds het ontstaan van LavieSage in 2008 staat de ontwikkeling van topkwaliteit Nutricosmetics niet stil.

LavieSage mag zich met trots marktleider noemen binnen de professionele beauty branche op het gebied van Nutricosmetics. LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.

Concept
Een volstrekt uniek concept in een speciale markt. We hebben een complete lijn van Nutricosmetics ontwikkeld om de huid van binnenuit te ondersteunen. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert, indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik.

Huid
De huid is levend weefsel. Huid wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden.
Daarom adviseert LavieSage een extra aanvulling van uw huid met LavieSage Nutricosmetics voor uw dagelijkse portie huid-eigen nutriënten in combinatie met vitamines en mineralen die nodig zijn om de huid langdurig mooi en gezond te houden.

Zie www.laviesage.nl en www.dehormoonfactor.nl